En ny oplevelse

Vi har, som trofaste læsere allerede ved, valgt at invitere alle, som har lyst til at læse og kigge med, til at være vidner til vores projekt og livet her på Grønjægersvej. Vi deler ud af drømmene, erfaringerne, opturene og udfordringerne, og der ligger grundige overvejelser og drøftelser bag dette valg. Vi vil gerne dele alt det, der kan være til gavn og inspiration, evt. også til advarsel for andre. Der er dog stor forskel på at være personlig og på at være privat. Med andre ord vil det ikke være hele vores livshistorie, som bliver lagt offentligt til skue (og helt ærligt tror vi heller ikke, vi er så interessante, at det kan være til glæde for nogen), men et filtreret udvalg af emner og detaljer, som efter vores vurdering kan være nyttige for andre.

Det med skrevne ord falder mig relativt let, og bloggen er helt klart den af vores formidlingsplatforme, som er kommet bedst fra start. På Instagram er vi ikke kommet i gang endnu, og det er også kun blevet til en enkelt video på vores kanal på YouTube, men det skal nok komme, efterhånden som vi begynder at føle os mere etablerede her på stedet. Det har hjulpet rigtig meget at få tag over hovedet på egen grund, og sideløbende med at vi begge har fornemmelsen af, at vi mere og mere gør stedet til vores, er der begyndt at være mere energi og overskud til både at fremvise og til at have gæster. Især på denne årstid gør det altså også en forskel, at vi kan byde på en kop varmt indendørs frem for at sidde og småfryse i vognporten, mens regnen siler ned.

For nyligt kom TV Møn så forbi for at optage den første af en række udsendelser. De har spurgt, om de må have lov til at følge projektet og er inforståede med, at ingen kan vide, hvor lang tid det vil tage. Hverken Torben eller jeg har tidligere erfaring med at blive interviewet til TV, så det var lidt grænseoverskridende, men vi synes egentlig selv, det gik meget godt. Vi er i hvert fald ikke blevet afskrækkede fra at gøre det igen.

Udsendelsen ligger nu på Youtube, så bedøm gerne selv.